Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

     info@reklamajandekplaza.hu                                                                                                T:  06.1.257-1389

TERMÉKEK

 

Kapcsolat

Illés Andrásné e.v.
Arany János u. 44.
1152 Budapest
Telefonszám: 06.30.522-7080
Írjon nekünk

» Adatkezelési tájékoztató
Adatvédelmi tájékoztató  

A személyes adatok feldolgozásának alapja az érintett hozzájárulása a kereskedelmi üzenetek küldéséhez, valamint online kereskedő közvetlen marketing céljából végzett tevékenységéhez.

 

A személyes adatok védelme

 

a./ AZ ADATKEZELŐ AZONOSÍTÁSA ÉS KAPCSOLATI ADATAI

Az Ön személyes adatainak kezelője Illés Andrásné e.v. (a továbbiakban csak„adatkezelő”),székhelye: 1072 Budapest, Dob u. 50. fsz. 24. cégjegyzékszáma 41812089

Az adatkezelő elérhetőségei: Kézbesítési cím: Illés Andrásné e.v. 1072 Budapest, Dob u. 50. fsz. 24. E-mail cím: info@reklamajandekplaza.hu Telefonszám: 06.30.522-7080

Az adatkezelő nem nevezett ki adatvédelmi tisztviselőt.

 

b./ A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK JOGALAPJA

Az Ön személyes adatai feldolgozásának jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet ezúton adott az adatkezelő számára, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló Európai Parlamenti és Tanácsi (EU) 2016/679 rendelet (általános adatvédelmi rendelet) 6.cikke /1/ bekezdésének a) pontja értelmében (a továbbiakban: „Rendelet”).

 

c./ A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK CÉLJA

A személyes adatok feldolgozásának célja a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges azonosítás, a szolgáltatás illetve a megrendelés teljesítése, üzleti kommunikáció, valamint az adminisztrátor részéről az Ön személyére irányuló egyéb marketing tevékenységek végzése.

 

Az adatkezelő részéről nem kerül sor automatikus egyéni döntéshozatalra a rendelet 22. cikke értelmében.


d./ A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSÁNAK IDŐTARTAMA

 

Az adatkezelő a személyes adatait 5 évig tárolja, illetve maximum addig, amíg Ön vissza nem vonja a személyes adatai feldolgozásához adott hozzájárulását (az e célból történő feldolgozáshoz).


e./ A SZEMÉLYES ADATOK TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEZETTJEI

 

Személyes adatainak további kedvezményezettjei a Bohemiasoft s.r.o. cég (a szerver kezelője), az Unihost s.r.o. cég (a szerver kezelője) és a Casablanca INT cég (az adatközpont üzemeltetője), valamint Bohemiasoft s.r.o. társaság, mint a webáruház készítője, és fenntartója, a DPD, a MPL, és GLS futárszolgálatok a Comagküldő.hu Kft., az Online Comparison Shopping Kft. az  árukereso.hu Megbizható bolt programján keresztül, a Barion Payment Zrt., a bankkártyás fizetéhez kapcsolódóan.


f./ AZ ÉRINTETTEK JOGAI

 

A rendeletben meghatározott feltételek szerint Ön jogosult:
- az adatkezelőtől hozzáférést kérni személyes adataihoz
- személyes adatainak helyesbítésére
- kifogást emelni személyes adatainak feldolgozása ellen
- személyes adatait áthordozni

Joga van bármikor visszavonni hozzájárulását, amelyet személyes adatai feldolgozásához adott az adatkezelőnek. Ez azonban nem érinti személyes adatai feldolgozásának jogszerűségét a hozzájárulás visszavonása előtt. Személyes adatai feldolgozásához adott hozzájárulását az info@reklamajandekplaza.hu e-mail címen vonhatja vissza.

Ha úgy ítéli meg, hogy személyes adatainak feldolgozása ellentmondott vagy ellentmond a rendeletben foglaltaknak, jogában áll többek között panaszt tenni a felügyeleti hatóságnál.

Ön nem köteles átadni személyes adatait. Személyes adatainak átadása nem törvényben vagy szerződésben foglalt követelmény.

 

 

14/ Jogorvoslattal élhet

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

posta cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

cím: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Telefon: +36 (1) 391-1400

Fax: +36 (1) 391-1410

URL: http://naih.hu

 

15/ Egyéb rendelkezések, információk

 

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja Illés Andrásné ev. általános szerződési feltételeit, adatkezelési nyilatkozatát.

 

OWEzM